Honkbal 2

De nieuwe honkbal 2 groep betreft de groep die het afgelopen seizoen uit de 1e klasse is gedegradeerd. Door het kampioenschap/promotie van het heren 2 team (2e klasse D) van vorig jaar zijn de teams in zijn geheel omgewisseld.

De honkbal 2 groep (2018) bestaat voor een groot deel uit jongens die al vanaf de jeugd samen spelen en inmiddels al tussen de 25 en 30 jaar actief zijn in de honkbal. Als team hebben we leuke successen geboekt met onder andere Nederlands Kampioen Interregio (Landelijke Junioren) en 3 maal in de 1e klasse de finale plays offs gespeeld tegen Gryphons, Twins en Orioles voor promotie naar de Overgangsklasse. Na het kampioenschap 4 jaar terug in de 2e klasse bleek het lastig om een stabiele plek in de 1e klasse te behouden. In 2015 en 2016 hebben we ons gehandhaafd. Het afgelopen seizoen zijn we gedegradeerd. Aan het begin van het vorige seizoen is er een begin gemaakt met het verjongen/verversen van de groep en zijn er een aantal nieuwe spelers met succes aan de groep toegevoegd. Hierdoor is de mix voor de komende jaren verbeterd.

We zijn als team compleet gebleven met aanvulling van een aantal nieuwe spelers. Afgelopen seizoen waren we met een krappe selectie erg kwetsbaar maar met de nieuwe versterkingen hebben we als team veel meer opties.

We hopen dit seizoen dan ook om de bovenste plaatsen in de in de 2e klasse D te mogen gaan spelen. We hebben er zin in!

 

oefenwedstrijden 2018

zondag 11 maart 14.00 uur thuis tegen Royals

zondag 18 maart 15.00 uur uit tegen Cardinals te Oss

Spelers

naam lidnummer positie
Antoine Bailey Out
Arjen de Gruijl RHP
Bas Langenhuizen 13 In/DH
Bas Timmer 55 Out
Dylan Kamoen 4 In
Frank Heesakkers Out
Garrelt Klaassen 17 RHP
Jozua van Beek 36 Out/In
Maarten Sommer RHP
Mike Verheijen RHP
Robbert Lafferty In/RHP
Robbert Vos 24 RHP
Roy Kamoen In
Samuel van Beek 58 C
Steffen Vos 44 In/C
Wesley Kamoen 25 In

Coaches

naam
Robbert Vos
Robbert Lafferty
Suze Lafferty (scoorder)

Trainers

naam
Robbert Vos
Robbert Lafferty