6e Van Diggelen Jeugdtoernooi zaterdag 25 maart

27 mrt 2017

Afgelopen zaterdag werd voor de 6e maal het Van Diggelen Jeugdtoernooi gehouden. De pupillen en aspiranten gingen de strijd aan met hen leeftijdgenoten voor de felbegeerde 1e plek. En dat is gelukt, de pupillen werden zelfs ongeslagen kampioen en de aspiranten werden ook kampioen ondanks een verliespartij.

Hieronder een kort stukje over de pupillen en aspiranten.

De pupillen van de Hazenkamp slaan door!

De pupillen van de Hazenkamp konden tijdens het van Diggelen Jeugdtoernooi laten zien dat harde trainen in de zaal niet voor niets is geweest! En dat bleek, drie van de drie wedstrijden werden gewonnen en dus werden ze kampioen. Halverwege de dag kregen ze nog een clinic van de heren van HCAW, waar ze erg veel van geleerd hebben, dank daarvoor dus! Ook een dikke dank je wel voor de organisatie. Ze hebben genoten van de dag en gingen in jubelstemming naar huis. De knuppels zijn gepoetst, we kijken uit naar komend seizoen.

Geslaagde ‘springtraining’ van de Hazenkamp-aspiranten!

Van het weekend waren drie hoofdklasse teams te gast in Nijmegen. Maar er was meer honkbal: de aspiranten speelden het Van Diggelen jeugdtoernooi. Dat liep voor de aspiranten heel gunstig! Door twee van de drie wedstrijden te winnen (waarvan 1 met 20-0!) werden zij winnaar van dit toernooi. Dat moet wel een voorbode zijn voor de rest van het seizoen.