Bloembollen actie

05 sep 2016

Bij honkbal gebruiken we veel materiaal. Bijvoorbeeld honken en belijneings-kalk en voor de teams knuppels, helmen en catcher-uitrusting. We willen graag dat iedereen bij De Hazenkamp dit mooie spel kan (leren) spelen, en hebben daarvoor extra spelmateriaal nodig.
En als er dan een leuk spelletje gespeeld wordt op het bijveld, dan is het voor de teams fijn om eventjes te kunnen zitten. Bankjes staan dus al een poosje op de wensenlijst.

Vandaar dat we actie gaan voeren voor extra spelmateriaal én bankjes.
Alle spelers gaan bloembollen verkopen!

Het is de bedoeling dat je een paar pakketjes verkoopt, bijvoorbeeld aan je ouders, opa en oma, je buren, je juf of je collega. Liefst een stuk of 5. Meer mag natuurlijk wel, maar denk eraan, 1e week oktober ga je zélf de bloembollen bezorgen.

Hoe? Via onze eigen bloembollen winkel!

Vraag via mail, facebook of twitter je familie, vrienden of collega’s of ze bloembollen willen kopen en jouw club willen steunen. Maar liefst 30% van de opbrengst is voor HSV De Hazenkamp. Ze kunnen bloembollen en zaden bestellen in onze actie-webshop. De link van de winkel is al gekoppeld aan jouw actie-code (HI97). Betaling gaat via IDeal.

Let op, we hebben maar 1 actie-code, omdat we niet alle mailadressen wilde doorgeven. Het is dus heel belangrijk dat jouw naam bij de bestelling vermeld wordt, anders weet ik niet wie welke bollen moet bezorgen.

Looptijd? laatste besteldag is 15 september.

Levering? 3,4 en 5 oktober kom ik naar het clubhuis om de bestelde bollen aan iedereen uit te delen. Jullie zorgen ervoor dat ze bij de koper komen.

Het streefbedrag op de webwinkel is inclusief de verkopen van de papieren actie. Die verkopen op papier worden alleen niet geregistreerd door de actie-webshop, dus in praktijk kan de actie veel meer bolverkopen hebben, dan jij kunt zien.

Vragen? Mail of bel mij, hilde.westerhof+baltus@gmail.com, tel. 024-6779709 of Baltus Fundraising, tel. 0578-57 99 99, info@baltusfundraising.nl, www.baltusfundraising.nl

Op naar een succesvolle actie!
Hilde Westerhof
Deze actie wordt georganiseerd in samenwerking met Baltus Fundraising.

Hieronder vind je een tekst die je zou kunnen gebruiken in jouw mail. (wel even zelf de foto er opnieuw inplakken)
Hallo….

Ik voer actie voor mijn honkbalclub, zodat we extra geld voor spelmaterialen krijgen én bankjes voor het bijveld kunnen kopen!
U kunt mij helpen, door bloembollen te kopen via deze link. De club krijgt 30% van de opbrengst en u krijgt bloemen in het voorjaar!
En ik kom begin oktober de bestelling brengen.

image

Let op:
* schrijf bij het invulveld ‘voornaam’ eerst mijn naam en dan uw naam, anders weten ze straks niet wie welke bollen moet bezorgen.
* Leerling code = HI97, maar als het goed is wordt deze door de actie-webshop automatisch ingevuld.
* Verzendkosten zijn € 0,- ongeacht het aankoopbedrag.

Kan ik op je steun rekenen?

Alvast bedankt!