Gratis Beeball/Honkbal clinics 2015

20 dec 2014

Ook in 2015 worden door Honk- en Softbalvereniging de Hazenkamp weer gratis Beeball en honkbal clinics georganiseerd. Beeball is een vereenvoudigde versie van honkbal, met makkelijkere spelregels en zachtere ballen. De clinics zijn voor kinderen van 5-12 jaar en vinden plaats op zondagen 25 januari, 1, 8, 22 februari, 1 en 8 maart van 10.30-12.00u in sporthal de Klif (Pijlpuntstraat 1, Nijmegen-Noord). Tijdens deze clinics kunt u samen met uw kind vrijblijvend kennismaken met honkbal en Beeball. Heeft u belangstelling? U kunt gewoon binnenlopen en meedoen.

Vanaf half maart, als het weer het toe laat, gaan we weer trainen op ons honkbalveld aan de Staddijk te Nijmegen (Nijmegen Dukenburg). Deze trainingen zijn op maandagavond van 18.00-19.30u. Ook bij onze buitentrainingen kunt u vrijblijvend kennismaken en bent u van harte welkom.

Kijk hier voor meer informatie: of kijkt u eens op de pagina van het Beeball team  en het pupillenteam. Of neem contact op met de coördinator jeugdzaken Jurgen Stensen jeugdzaken@hsvdehazenkamp.nl