Heren 1 wint eenvoudig van Holy Vlaardingen

05 jun 2023

 In de 2e inning komen de Nijmegenaren op 3-0 door Tobias van Schooneveld. Hij slaat er 2 binnen en scoort zelfde het 3e punt door een fout van Holy Vlaardingen. Het slaggeweld ging in de 3 inning verder , er kwamen zelfs 12 mensen aan slag. Dit resulteerde in een 9-0 voorsprong met 5 goede honkslagen waardoor een verre tweehonkslag van Bas Langenhuizen. 

In de daaropvolgende 2 inningen deed Holy Vlaardingen iets terug. Al werden ze wel geholpen door fouten aan Nijmeegse kant.  De Hazenkamp ging niet bij de pakken neerzitten. Bas Langenhuizen sloeg De Hazenkamp naar een 10-5 voorsprong. En in de 7e inning werd het 13-5, de uiteindelijke eindstand, door een fout van de Vlaardingners en een harde tik van Robbert Lafferty. 

Verdedigend was het Maarten Sommer die de held was. Hij stond als pitcher de hele wedstrijd op de heuvel en gooide een ‘complete game’. Aanvallend waren Bas Langenhuizen en Tobias van Schooneveld beide goed voor 3 honkslagen. 

Door deze overwinning staat de Nijmeegse club gedeeld tweede. Volgende week 11 juni reizen de Nijmegenaren af naar middenmoter Cardinals uit Oss, aanvang 15.00 uur .