NIEUW – Sponsorkliks

01 dec 2014

Beste Hazenkamp leden,

Sponsorkliks De HazenkampEen sponsor vinden voor de vereniging is enorm moeilijk. Daarom zijn we zo blij met onze trouwe sponsors. Toch zijn extra inkomsten zeer welkom. Bedrijven willen sportclubs best wel steunen, maar willen daar ook graag iets voor terug zien. De website www.sponsorkliks.com biedt dé oplossing. Telkens als wij iets online kopen via sponsorkliks, en HSV de Hazenkamp selecteren, wordt een deel van het aankoopbedrag gestort in de clubkas. Je aankopen worden er níet duurder door, je aankopen lopen gewoon via de webwinkel die je gewend bent, alleen dan via sponsorkliks.

Vanaf nu is het voor iedereen die HSV de Hazenkamp een warm hart toedraagt mogelijk om ze GRATIS te sponsoren.

Dus, help je mee? Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen éérst naar de website www.sponsorkliks.com en klik op het sponsorkliks logo of hier op Sponsorkliks. In een overzicht staan tientallen webwinkels, waaronder HEMA, Bol, Wehkamp en Zalando, maar ook bijvoorbeeld NUON en Vodafone. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert HSV de Hazenkamp een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de Sponsorkliks website kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!

Geef het aan zoveel mogelijk vrienden, bekenden, opa’s, oma’s en familie door. Laat je netwerk meehelpen om een mooi bedrag bij elkaar te brengen om weer wat extra’s te kunnen doen voor de club.

Alvast bedankt namens HSV de Hazenkamp!

www.sponsorkliks.com – Zoek functie is “de hazenkamp” of “hsv de hazenkamp”