Nieuwe leden welkom voor seizoen 2014

29 dec 2013

Vind je slagbal op school leuk en zou je hier wel meer van willen weten? Kom lekker honkbal spelen bij ons op de staddijk in Nijmegen bij HSV De Hazenkamp.

Wij zijn een gezellige club en hebben mooie honk- en softbal velden tot onze beschikking.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om de volgende teams te versterken:

  • Beeball team: speciaal voor kinderen (jongens EN meisjes) van 6 t/m 9 jaar. Het spel wordt gespeeld met een opgooier (tosser) en een achtervanger.(catcher)
  • Pupillen team: speciaal voor kinderen (jongens EN meisjes) van 10 t/m 12 jaar. Het spel wordt gespeeld met een werper (pitcher) en een achtervanger.(catcher)>
  • Aspiranten team: voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar.(jongens EN Meisjes) Ook dit spel wordt gespeeld met een pitcher en een catcher.

Honkbal is een zomersport, dus in de winter zijn er geen wedstrijden, de trainingen gaan voor een groot deel wel door in de winter. (De zaaltrainingen starten in januari.)
Het wedstrijdseizoen loopt van mei tot en met september.

Vind jij het dus leuk om goed te leren honkballen kom dan zeker eens geheel vrijblijvend een keertje kijken of meetrainen bij HSV De Hazenkamp.
Wil je eerst wat meer weten wat hier niet beschreven staat dan kan dat natuurlijk ook. Stel je vragen dan via ledenadministratie@hsvdehazenkamp.nl.