Versterking gezocht!

23 jan 2018

Altijd al willen weten wat ze daar binnen dat bestuur toch allemaal doen? Dan is dit je kans!!

I.v.m. het vertrek van Marijke van Diggelen (onze secretaris) zijn we op korte termijn op zoek naar iemand die deze administratieve taak op zich wil nemen.

Wat houdt dit in?
1. Notulen maken van de bestuursvergadering (eens per 3 à 4 weken op maandag- / dinsdagavond), ledenvergadering (1x per jaar) en eventueel bij vergaderingen met externen (Bijv. Radboud Rangers, gemiddeld 3 à 4 x per jaar)
2. Ledenadministratie (nieuwe leden inschrijven bij de vereniging en bij de bond via sportlink)
3. Zorgdragen voor de communicatie van en via de verschillende kanalen van de vereniging
4. Meedenken en meebeslissen over de dagelijkse gang van zaken en het te vormen beleid.

Hoeveel tijd kost dit?
Per maand kosten de basistaken ongeveer 6 uur van je tijd: 2 uur vergaderen, verwerken notulen en eventuele inschrijvingen doen, dus gemiddeld ongeveer 1-2 uur per week. Voorwaarde is wel dat je op de maandag- of dinsdagavond aanwezig kunt zijn bij de vergadering.

Wat levert het je op?
Een geweldig gevoel omdat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van onze snelgroeiende vereniging en altijd up to date bent over wat er binnen de vereniging allemaal gebeurt.

Wie zoeken wij?
Honkbalkennis is geen voorwaarde omdat het besturen van de vereniging over veel meer gaat dan honkbal. Wij zoeken iemand die goed en makkelijk schrijft, handig is met mail, zich betrokken voelt bij het welzijn van onze vereniging én enthousiast met ons mee wil denken over waar we met de vereniging naar toe willen. Dit kan dus ook iemand zijn die nu niet direct zelf lid is van onze vereniging, maar bijv ouder of partner is van een lid.

Ja, ik heb misschien wel interesse, wat moet ik doen?
Neem contact op met Coleta van Dam (voorzitter) via mail (voorzitter@hsvdehazenkamp.nl) of app (06-36092219). Dan kijken we samen even of dit iets voor jou is.