Sponsoren

Waarom Sponsoring?

Bij het runnen van een sportvereniging komt veel kijken. Er moet van alles worden georganiseerd en ook moeten er faciliteiten voor handen zijn om de sport te kunnen spelen. Bij honkbal is dat niet anders: er is een veld nodig om te spelen, een kleedkamer om te verkleden en nog veel meer. Met dit alles zijn kosten gemoeid.

In eerste instantie is er een grote kostenpost in de huur van de accommodatie. We hebben de beschikking over een mooi complex, met een honkbalveld, een gerenoveerd softbal/jeugdhonkbalveld en een combi-trainingsveld. Op de 2 officiële velden wordt op hoog niveau getraind en gespeeld.

Voor het gebruik van de velden moeten we huur betalen aan de gemeente. Daarnaast hebben we de beschikking over een kantine/kleedkamer complex. Hier kan voor en na de wedstrijd op een gezellige manier worden voorbesproken of nagepraat over de spannende wedstrijd. In de kleedkamers kan feest worden gevierd na een overwinning of verdriet met het stof worden weggespoeld na verlies.

Voor het spelen van honk- en softbal is relatief veel materiaal nodig. De Hazenkamp verzorgt naast de spelattributen op het veld (denk aan honken, belijnings-kalk etc.), voor de verschillende teams ook de knuppels, helmen en catcher-uitrusting. Dit zijn kostbare onderdelen, die wel noodzakelijk zijn voor het spelen van het spelletje.

Omdat we de kosten niet alleen kunnen financieren met de binnenkomende contributies, zijn we op zoek naar sponsoren. Dit stelt ons in staat om op hoog niveau met de sport bezig te zijn: we kunnen goed materiaal kopen en dit inzetten voor de ontwikkeling van de jeugd of de eerste teams. Maar we willen ook de overige teams niet vergeten en hen ook in staat stellen met goed materiaal te spelen en te trainen.

Dankzij de sponsoren die we nu al hebben doen we het geheel niet verkeerd, toch zouden we graag zien dat er nog meer sponsoren hun reclame aan ons hek kunnen prijken! Daarom zijn wij nog steeds opzoek naar bedrijven en/of particulieren die graag onze honkbalclub of kleding willen sponsoren.

Lijkt u dit wat? neem dan contact op met onze sponsorcommissie: sponsoring@hsvdehazenkamp.nl