Hans Elvers legt voorgoed de voorzittershamer neer

19 mei 2014

Tijdens de algemene ledenvergadering van januari heeft Hans Elvers aangegeven dat hij terugtreed als voorzitter van onze vereniging. Op de laatste bestuursvergadering van 8 mei zijn de taken van Hans overgedragen aan de overige bestuursleden en daarmee komt officiëel een einde aan het voorzitterschap en de bestuursfunctie van Hans. Via deze weg willen wij Hans nogmaals bedanken voor zijn inzet voor onze vereniging.  Hans heeft voor iedereen een bedankbrief geschreven, zie onderstaande.

Beuningen 11 mei 2014

Beste Leden,

Afgelopen donderdag heb ik tijdens de laatste bestuursvergadering mijn taken over gedragen aan de zittende bestuursleden en hiermee mijn voorzitterschap beëindigd. Zoals ik tijdens de Algemene Ledenvergadering van 2013 reeds had aangegeven, zou ik mij in 2014 niet opnieuw herkiesbaar stellen voor een nieuwe periode van 3 jaar als voorzitter van HSV de Hazenkamp. Omdat er tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering van januari 2014 nog geen opvolger was voor de functie van voorzitter, ben ik tijdens de ALV gevraagd toch nog aan te blijven tot na ons 26e MJFP Jan van de Vegte memorialtoernooi. Hierna hebben (bestuurs-)leden mij gevraagd om ook nu nog aan te blijven, mogelijk als interim voorzitter. Ik heb na het nodige wikken en wegen toch hiervan afgezien. Ik vond en vind dat onze sportclub toe is aan een nieuwe voorzitter. Het is goed voor een vereniging dat regelmatig nieuwe leden komen in een bestuur om zo de vitaliteit van de vereniging te waarborgen en te vergroten.

Ik heb vanaf september 2007 met veel plezier leiding mogen en kunnen geven aan een geweldige mooie sportvereniging. Natuurlijk bestuur je nooit alleen en heb ik dit mogen doen met een team van collegiale medebestuursleden.

Ik kijk terug op periodes van geweldige mooie en sportieve momenten, maar ook helaas op momenten die verdrietig waren en die bij mij diepe indruk hebben achtergelaten. Momenten waarbij wij afscheid hebben moeten nemen van 3 dierbare leden (Ton, Rick en Ria).

Samen met alle leden hebben we deze moeilijke periodes een plaats gegeven naast de vele mooie sportieve wekelijkse gebeurtenissen als onze teams de strijd aangaan.

Ik wil onze hoofdsponsoren en sponsoren hartelijk danken voor hun vertrouwen in onze vereniging en ga er vanuit dat er een solide basis is gelegd in de afgelopen jaren en zij onze verenging zullen blijven ondersteunen.

Ik wil alle leden (en ouders) en speciaal alle vrijwilligers hartelijk danken voor het vertrouwen en mijn medebestuursleden (Simon, Robbert, Jogchem, Bas en Jurgen) voor hun altijd aanwezige loyaliteit.

Natuurlijk hoop ik een ieder nog regelmatig tegen te komen om samen te genieten van onze mooie sportmomenten als onze leden aan het Soft- of Honkballen zijn.

Beste sportvrienden, ik wens HSV de Hazenkamp veel geluk en sportiviteit en eindig zoals ik vaak mijn voorwoorden ben geëindigd met een wens/spreuk; Hora finita eni etinam, vivat, crescat et floreat Hazenkamp! (Mijn tijd is verstreken en tot hier ben ik gekomen, leef, groei en bloei Hazenkamp).

Hans Elvers